Video: Rosbergi torge Hamiltoni suunas tõi kaasa Buttoni lõbusa reaktsiooni

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg, tema ees Jenson Button.
Nico Rosberg, tema ees Jenson Button. Foto: Ekraanitõmmis videost

Vormel-1 sarja maailmameister selgub sel nädalavahetusel Abu Dhabis ning ajakirjanikud üritavad meeskonnakaaslastest tiitlipretendentide Lewis Hamiltoni ja Nico Rosbergi vahel intriigi tekitada. Esimese vabatreeningu eelsel pressikonverentsil pakkus see lõbusa hetke, kui mõlemat meest pinniti küsimusega, kas nad on omavahel kokku leppinud, et sõit hakkab käima puhaste võtetega.

«Kas räägite enne sõitu asjad selgeks, et mingit jama ei juhtuks?» päriti Hamiltonilt.

«Ei,» vastas koos viie kolleegiga laua taga istunud britt seepeale, taustaks imestunud nägu Jenson Buttonilt, kes pidas küsimust üpris selgelt tobedaks.

«Pole vaja?» uuris ajakirjanik edasi. Hamilton vastas: «Tõesti, pole vaja. Oleme seda juba enne hooaja algust arutanud, samuti mitu korda hooaja jooksul. Ja eriti pärast seda, mis juhtus Spas. Nii et pole vaja seda teemat uuesti üles võtta. Me pole lapsed. Teame, mis on õige ja mis vale.»

Kas pahandas Rosbergi see, et Hamilton viitas Belgias toimunud Mercedeste omavahelisele kokkupõrkele, mis rikkus mõlema mehe sõidu ja milles jäi lõpuks süüdlaseks just Rosberg, või miski muu, igatahes pidas ta sõnajärje enda kätte saanuna vajalikuks kommenteerida teemat nii: «Lisan vaid, et Lewis saab puhta sõidu heaks midagi teha küll – nimelt ise puhtalt sõita. Nii et tal on siiski võimalus asjade käiku muuta.»

Ilmselgelt tuli Rosbergi torge ootamatult ka pressikonverentsil tema ees istunud Buttonile, sest samuti kaamerasilma ette jäänud briti reaktsioon oli võrdlemisi koomiline. Vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles