Mets, Vassiljev või Klavan - kellest saab aasta parim jalgpallur?

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondis.
Eesti jalgpallikoondis. Foto: Tairo Lutter

Aasta parima meesjalgpalluri valimisel jõudsid kolme parema hulka Karol Mets, Konstantin Vassiljev ja Ragnar Klavan. Kes neist pärjatakse auväärse tiitliga, selgub pühapäeval Estonia kontserdisaalis toimuval Jalgpalligalal.

Traditsiooniliselt selgub aasta parim meesjalgpallur Eesti Jalgpalliajakirjanike Klubi (EJAK) ja Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) ühisel ringküsitlusel, kus sel korral tegi kaasa 40 inimest, kes kõik esitasid oma esikolmiku. Et tänavu ei kujunenud välja kindlat esikolmikut, näitab tõsiasi, et hääli sai 16 erinevat jalgpallurit.

Kui kolme parema sekka pääsesid Karol Mets, Konstantin Vassiljev ja Ragnar Klavan, siis 4. koha saavutas 10 punkti kogunud Henrik Ojamaa, kes edestas ühe punktiga Taijo Tenistet ning kolme punktiga Henri Anieri ja Joel Lindperet. 8. koha teenis 6 punktiga Dmitri Kruglov, kellele järgnesid Ats Purje 4 ning Sergei Pareiko, Igor Subbotin, Ilja Antonov ja Ken Kallaste 2 punktiga. Kohti 14.–16. jäid jagama 1 punkti teeninud Sergei Zenjov, Mihkel Aksalu ja Igor Morozov.

2014. aasta parimad jalgpallurid selguvad 23. novembril kell 15 Estonia kontserdisaalis algaval Jalgpalligalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles