Meeste karikavõistlustel on kätte jõudnud otsustavad mängud

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avo Keel Pärnu mehi juhendamas.
Avo Keel Pärnu mehi juhendamas. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Eesti meeste võrkpallikarikavõistlustel on kätte jõudnud otsustavad mängud, kui nädalavahetusel mängitakse välja finaalkohad. Poolfinaalidesse on jõudnud Tartu Bigbank ja Pärnu Võrkpalliklubi ning Danpower/Võru Võrkpalliklubi ja TTÜ.

Laupäeval kell 14 peavad Võrus kahemängulise poolfinaalseeria avavaatuse Võru ja tiitlikaitsja TTÜ, vahendab volley.ee. Pealinna meeskond kaotas veerandfinaalseeria esimeses mängus 0:3 resultaadiga Tallinna Selverile, kuid võitis kordusmängu 3:1 ja seejärel 25:19 ka kuldse geimi, millega jõuti nelja parema hulka. Võru esindus alistas veerandfinaalseeria avamängus 3:1 esiliigas palliva TTÜ/Kiili, kaotas kordusmängu 2:3, kuid pääses siiski järgmisesse ringi. TTÜ ja Võru kohtuvad uuesti pühapäeval kell 17 Lilleküla Gümnaasiumis. 

Poolfinaalseeria avavaatuses 3:2 (-23, -22, 23, 27, 17) võidu Tartu üle saavutanud Pärnu võõrustab korduskohtumises tartlasi pühapäeval kell 17. Tartu võistkond vajab edasipääsuks 3:0 või 3:1 võitu. Emajõelinna esinduse 3:2 võidu korral otsustab edasipääseja kuldne geim. Pärnu meeskonna võidu korral jõuab finaali kuurortlinna esindus. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles