Itaalia portaal: Häkkineni sõnul on Räikköneni suhtumine halb

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mika Häkkinen.
Mika Häkkinen. Foto: SCANPIX

Endine Soome vormelipiloot Mika Häkkinen tegi Itaalia portaali sõnul kaasmaalase Kimi Räikköneni kohta üsna kriitilise avalduse. Nüüd on Häkkinen selle ümber lükanud, väites, et Itaalia portaaliga pole ta suhelnudki.

Häkkinen ütles väidetavas intervjuus Itaalia väljaandele Automoto, et Ferrari meeskond käitus arusaamatult, lastes Fernando Alonsol lahkuda ning Räikkönenil jääda.

«Kimi hooaeg on olnud katastroof, seda ei saa eitada. Ja tundub, et teda see väga ei huvita ka, mind häirib selline suhtumine,» ütles Häkkinen. «Ma ei suuda mõista, miks Ferrari lasi Alonsol minna, selle asemel, et Räikköneni lepingut muuta.»

Teise soomlase Valtteri Bottase kohta jagus Häkkinenil aga kiidusõnu. «Tema on olnud meeldiv üllatus, kindlasti on ta kiirem kui Kimi ning ka Valtteri suhtumine on õige. Usun, et õigesse meeskonda sattudes on ta võimeline ka tiitli võitma,» sõnas Häkkinen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles