Fotod Abu Dhabist: Eesti firma logo ehib F1 autot

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti firma logo ehib F1 autot
Eesti firma logo ehib F1 autot Foto: EXEX

Vormel-1 sarja Abu Dhabi etapil on stardis Caterhami meeskonna autod, mis kannavad kaubamärgi EXEX all tegutseva Eesti koolitus- ja turundusfirma logosid. See on esimene kord, kui Eesti ettevõte logod on vormel-1 autol. Reedestel vabatreeningutel toodi auto avalikkuse ette.

Firma asutaja ja tegevjuht Endrik Randoja sõnul oli ta meeldivalt üllatunud, kui autost fotosid nägi. «Erinevalt mõndadest prognoosidest ei olnud EXEX’i logo sugugi tikutoosi suurune ega auto põhja all, vaid sama suur kui maailmabrändidel Pirellil ja Renault'l» märkis ta.

«Meie ettevõte ja ma usun, et ka kõik teised toetajad on väga rahul sellega, kuidas auto välja näeb. Tean, et paljud kaastoetajad on ka ise Abu Dhabis kohal.» Randoja ise kohapeale võistlust vaatama ei lähe, vaid jälgib seda koos sõprade ja töökaaslastega Tallinnas.

Caterhami meeskond vaevles kogu tänavuse hooaja rahalistes raskusts ja korraldas hooaja viimasele, Abu Dhabi etapile jõudmiseks rahakogumise kampaania. Fännid ja firmad üle kogu maailma toetasid tiimi üle 2 miljoni inglise naelaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles