Dortmund mängis kaheväravalise edu maha ja kaotas taas Reusi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marco Reus (kanderaamil) sai taas vigastada.
Marco Reus (kanderaamil) sai taas vigastada. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Saksamaa kõrgliigas mängis Dortmundi Borussia maha kaheväravalise eduseisu, viigistades 2:2 Paderborniga.

Pierre-Emerick Aubameyang ja Marco Reus viisid võõrsil mänginud Borussia avapoolaja lõpuks 2:0 ette, kuid teisel poolajal Lukas Rupp ja Mahir Saglik viigistasid. Lisaks jäi Dortmund taas ilma Reusist, kes naasis alles äsja vigastuspausilt, kuid sai teise poolaja keskel uuesti löögi hüppeliigese pihta ja viidi kanderaamil platsilt minema. Dortmund on liigatabelis endiselt alles 15. real ja võib pärast homseid mänge langeda ka väljakukkumistsooni. Paderborn on 9. kohal.

Liider Müncheni Bayern sai 12. voorus kolme viigi kõrvale üheksanda võidu, olles kodus 4:0 parem Hoffenheimist. Bayerni väravad lõid Mario Götze, Robert Lewandowski, Arjen Robben ja Sebastian Rode. Hoffenheim lõpetas mängu kümnekesi, sest 90. minutil sai punase kaardi Adam Szalai.

Tiitlikaitsja edu teise koha ees kasvas juba seitsmele punktile, sest Wolfsburg kaotas võõrsil 2:3 Schalkele ja Mönchengladbachi Borussia jäi 1:3 alla Frankfurdi Eintrachtile. Leverkuseni Bayer sai 3:1 jagu Hannoverist ja Berliini Hertha 2:1 Kölnist, Mainz ja Freiburg mängisid 2:2 viiki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles