Ahnus aitab liikuda kõrge taseme poole

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti (punamustas vormis) alistas eurosarjas itaallased.
Põlva Serviti (punamustas vormis) alistas eurosarjas itaallased. Foto: Kristjan Teedema

«Rääkisin juba hooaja eel, et tahaksin sellist meeskonda, kus kõigil meestel silmad säravad. Ma ei saa öelda, et asjad on praegu juba päris nii, kuid oleme sinnapoole teel,» sõnas Põlva Serviti käsipallimeeskonna peatreener Kalmer Musting pärast eurosarjas Itaalia klubi Carpi Terraquilia alistamist. Serviti mängis Challenge Cupi kolmanda ringi avamängus endale kätte 12-väravalise edu 36:24. Itaalias peetavas kordusmängus tuleb see kokkuvõttes võiduks vormistada.

Vaatamata arvude järgi suurele edule nimetas Musting laupäeval Põlvas peaaegu täismaja publiku ees peetud heitlust närviliseks. «Mõlemad poolaja algused kuulusid vastastele, nad tulid hästi peale ja meil kulus kümme minutit, et nende hoogu vähendada. Neil oli siiski vahetusi vähem ja meil õnnestus kiirrünnakute abil tempo üles kruttida ja endale võimalusi luua,» rääkis ta. «Saime küll soliidse edu, kuid olen veendunud, et kordusmängus ei saa meil olema lihtne.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles