​Ragnar Klavan: vahel tuleb teha samm tagasi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan mängib Saksamaal Augsburgi särgis pea igal nädalal maailma tippründajate vastu. Fotol on tema vastaseks Dortmundi Borussia mängija Pierre-Emerick Aubameyang.
Ragnar Klavan mängib Saksamaal Augsburgi särgis pea igal nädalal maailma tippründajate vastu. Fotol on tema vastaseks Dortmundi Borussia mängija Pierre-Emerick Aubameyang. Foto: AP/Scanpix

Eesti jalgpalliajakirjanike ja -funktsionääride seas valitses tänavuse Eesti parima jalgpalluri valimisel haruldane üksmeel: kõik 40 hääletajat asetasid kõige kõrgemale pulgale Eesti rahvuskoondise kapteni ja tugitala, Saksamaa kõrgliigas Augsburgi ridades mängiva keskkaitsja Ragnar Klavani. Kuna värskelt pärjatu ise tegi pühapäevase jalgpalligala ajal Saksamaal oma põhitööd – Augsburg alistas võõrsil 1:0 Stuttgarti meeskonna ja tõusis liigatabelis kuuendale kohale –, vestles Postimees Klavaniga paar päeva enne auhinna ametlikku väljakuulutamist.

Mida arvab Klavan rootslase Magnus Pehrssoni esimesest aastast Eesti koondise peatreenerina ja enda kaptenirollist ning mida on tal kui klubivalikul samm-sammult aina kõrgemale kerkinud mängijal soovituseks öelda neile kolleegidele, kes ei suuda endale uut tööandjat leida?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles