Aasta treeneri auhinna võitis Pärnu JK juhendaja Jüri Saar

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: SCANPIX

Estonia kontserdisaalis toimuval Jalgpalligalal pärjati Albert Vollrati nime kandva aasta treeneri auhinnaga Pärnu JK juhendaja Jüri Saar. Aasta meesjuunioriks valiti Karol Mets (FC Flora) ja naisjuunioriks Ketlin Saar (Pärnu JK). Eesti Jalgpalli Liit autasustas kuldmärgiga Uno Piiri.

Naiste Expert liiga võitis sel hooajal Pärnu JK, hõbemedalid said kaela Tallinna FC Flora naiskonna mängijad ning pronksmedalid kuulusid Tallinna FC Levadiale. Liiga parim väravakütt oli Pärnu JK mängija Anastassia Morkovkina 34 väravaga. Liiga parima mängija tiitel kuulus samuti Pärnu JK mängijale Kairi Himanenile.

Naiste esiliiga võitis Pärnu JK II, kellele järgnesid Tallinna FC Flora II ja Kohtla-Järve JK Järve. Parim väravakütt oli esiliigas Irina Snjatkovskaja Kohtla-Järve JK Järve ridadest.

Naiste II liiga võitis Põlva FC Lootos, kes oli parem Tartu JK Tammeka II-st ning Tallinna FC Puumast. Liiga parim väravakütt oli 22 tabamusega Raili Pärt (Põlva FC Lootos).

Rannajalgpallimeistrivõistlused võitis sel aasta Peogeot, kes edestas SK Augur Enemati ja FC Valicecari. Liiga parimaks mängijaks valiti Kristian Marmor, kes oli ka liiga suurim skooritegija 33 tabamusega.

Rahvaliiga võitis sel hooajal JK Roosad Pantrid, kes alistas finaalis Äksi JK. Kolmanda koha omanikuks oli sel hooajal JK Õismäe Torm. Naiste Rahvaliiga võitis Suure-Jaani United Daamid Vändra JK Vapruse ja KSK FC Štrommi ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles