Hunditu Bengals alistas Texansi

Jaan Martinson
, spordiajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cincinnati Bengals.
Cincinnati Bengals. Foto: SCANPIX

Cincinnati Bengals alistas ameerika jalgpalli liigas NFL Houston Texansi 22:13. Äärekaitsja Margus Hunt vigastuse tõttu ei mänginud.

Bengals oli ülekaalus, nagu arvati.

Alustuseks söötis Bengalsi mängujuht Andy Dalton touchdowni Mohamed Sanule - 7:0.

Järgnevaks sai Bengals safety, kui pani palliga vastase pikali nende väravatsoonis - 9:0.

Texans sai kirja löögivärava - 9:3.

Jeremy Hill jooksis Bengalsile touchdowni, Texans vastas touchdowni ja löögiväravaga - 16:13.

Neljandal veerandajal Bengalsi kaitse pidas, kaks löögiväravat tõid tabloole lõppseisu 22:13.

Bengals jätkab AFC põhjadivisjoni liidrina, neil on koos 7 võitu, 3 kaotust ja viik. Järgnevad Cleveland Brownsil ja Pittsburgh Steelers 7 võidu ja 4 kaotusega, Baltimore Ravens (6-4) mängib esmaspäeval.

Enne mängu:

Hunt vigastas hüppeliigest läinud pühapäeval mängus New Orleans Saintsiga, kui vastane teda liiga madalalt blokeeris. Õnneks jäid luud terveks ning Hunt on rivist väljas kaks-kolm nädalat.

Ekspertide arvates on Bengals selge favoriit ja peaks võtma võidu. Vastaste parim läbimurdja – running back – Arian Foster trauma tõttu ei mängi ning nende mängujuht Ryan Mallett alustab alles esimest kohtumist NFLis.

Samas peab Bengals suutma läbi murda Texansi tugeva kaitse, ent kuna meeskonna parimad ründajad on paranenud ja rivis, ei tohiks see olla eriti raske.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles