Jalgpallurid välismaal: Klavan, Vassiljev ja Liivak tundsid võidurõõmu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (paremal).
Ragnar Klavan (paremal). Foto: SCANPIX

Saksamaalt eile Estonia kontserdisaali videotervituse saatnud Ragnar Klavan läks loetud minutid pärast tema aasta jalgpalluriks väljakuulutamist platsile Saksamaa kõrgliigas, kus Augsburg alistas võõrsil 1:0 Stuttgarti.

Augsburgi ainsa värava lõi hollandlane Paul Verhaegh penaltist. Augsburg on teeninud 12 mänguga 18 punkti ning võidu toel tõusti liigatabelis kuuendale kohale.

Gliwice Piast tuli Poola meistrivõistlustel välja kaotusseisust ja alistas 3:2 Poznani Lechi. Eesti koondise poolkaitsja Konstantin Vassiljev sekkus mängu teiseks poolajaks ning andis 86. minutil Piasti võiduväravale ka resultatiivse söödu. Piast on 16 mänguga kogunud 22 punkti, mis annab neile tabelis üheksanda koha.

Aasta jalgpalluri hääletusel neljanda koha teeninud Henrik Ojamaa oli Šotimaal täpne Motherwelli eest, kuid tabamus tema koduklubi kaotusest Invernessi vastu ei päästnud. 12 meeskonnaga liigas on Motherwell 14. vooru järel kümnes.

Saksamaa 2. Bundesligas palliv FC Aue Erzgebirge kaotas võõrsil 0:1 Karlsruhele. Henri Anier kuulus Aue avakooseisu ning mängis 28 minutit, Hannes Anier koosseisu ei kuulunud. Aue on 14. vooru järel 12 punktiga tabelis 18 meeskonna hulgas 16. kohal.

Tšehhi kõrgliigas jäi Joel Lindpere koduklubi Ostrava Banik kodus 1:2 alla Jablonecile. Joel Lindpere kuulus Ostrava meeskonna avakoosseisu ja mängis 58 minutit. Banik on liigatabelis kuuendal kohal.

Frank Liivak käis väljakul Napoli noortemeeskonna koosseisus ning tema koduklubi alistas 4:0 Frosinone eakaaslased. Primavera C-alagrupis on Napoli noortemeeskond 14 meeskonna seas viiendal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles