Viktor Tihhonov juunior mälestas lahkunud vanaisa parimal moel

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktor Tihhonov juunior mälestas enne kohtumist Moskva CSKA vastu vanaisa Viktor Tihhonovi ning viskas seejärel kohtumises kaks väravat ja andis ühe väravasöödu.
Viktor Tihhonov juunior mälestas enne kohtumist Moskva CSKA vastu vanaisa Viktor Tihhonovi ning viskas seejärel kohtumises kaks väravat ja andis ühe väravasöödu. Foto: SCANPIX

Ööl vastu tänast suri pika haiguse järel Moskvas legendaarne Venemaa hokitreener Viktor Tihhonov. Lahkunu pojapoeg, temalt nime saanud Viktor Tihhonov juunior mälestas vanaisa parimal võimalikul moel - hokiväljakul tegusid tehes.

Tihhonov juuniori koduklubi Peterburi SKA pidas õhtul KHLis kohtumise Moskva CSKA vastu ning 26-aastane mees otsustas kurvast sündmusest hoolimata ikkagi jääle tulla. Õhtu kujunes talle ja SKAle edukaks - Tihhonov andis esmalt söödu Jimmie Ericssoni avaväravale, tegi teisel kolmandikul arvulisest ülekaalust Ilja Kovaltšuki söödu järel ise seisuks 2:2 ning viskas kolmandiku lõpus teisegi värava seisuks 3:3. CSKA pööras mängu siiski lõplikult enda kasuks viimasel kolmandikul, kui Jan Mursaki ja Aleksandr Radulovi tabamused tõid neile lõpuks 5:3 võidu.

Viktor Tihhonov juuniori jaoks on viimased aastad olnud rasked - mullu suvel hukkus õnnetult tema isa Vassili Tihhonov, kes kukkus oma Moskva neljanda korruse korteri aknast alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles