Käsipalli meistriliigas said võidud Viljandi ja Viimsi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall. Foto on illustreeriv
Käsipall. Foto on illustreeriv Foto: Marko Saarm / Sakala

Eesti käsipallimeistrivõistluste kaheksanda vooru avakohtumistes saatis edu külalismeeskondi Viljandi HC-d ja HC Viimsi/Tööriistamarketit.

Viljandi alistas Tallinnas Audentese 37:29 (19:12). Võitjate resultatiivseimad olid Ott Varik 11 ja Kristo Järve 7 ning kaotajatel Karl Toom 9 ja Andris Celminš 7 tabamusega.

Viljandi peatreener Marko Koks ütles, et üleliia palju täna ressursse ei raisatud. «Pingutasime nii palju, kui võiduks vaja. Esimesel poolajal tegutsesime hästi, ent pärast vaheaega olid meil keskendumisprobleemid. Me pole seadnud endale eesmärgiks vahet suureks ajada ja raskete mängude järel kulus üks kergem kohtumine marjaks ära. Meeskonna puhul oli näha, et sellist väsimust, nagu eelmises voorus Serviti vastu, meil enam polnud,» rääkis Koks.

Audentese juhendaja Kaido Palmar kiitis vastaseid. «Viljandi tegi avapoolaja teise veerandtunniga tasemevahe selgeks. Kui nad hakkasid vahetusi tegema, siis suutsime mängu tasakaalus hoida. Meie poolelt tegi tugeva etteaste puurivaht Andrei Kunavits, ilma temata oleks võinud seis hullem olla. Poisid said ka õppetunni Kristo Järvelt, kuidas väljakul tuleks tegutseda,» nentis Palmar.

Viimsi/Tööriistamarket sai omakorda 33:28 (16:15) jagu Aruküla SK-st. Võitjate parimad olid Aleksander Oganezov 6 ja Sten-Erik Lepp 5 ning kaotajatel Mihkel Vaher 9 ja Andre Sild 5 väravaga.

Viimsi/Tööriistamarketi peatreener Ain Pinnonen ei jäänud võidust hoolimata oma hoolealustega ülearu rahule. «Pärast eelmise vooru võitu Kehra üle tekkis heaolu tunne, mis andis tunda. Kaitses ei viitsitud tööd teha, aga mängu lõpp kuulus siiski meile ja saime võidu kätte. Kokkuvõttes tuleb tunnistada, et tegime kehva keskendumise pealt kehva partii,» tunnistas Pinnonen.

Aruküla juhendaja Toivo Järv omakorda kiitis oma meeskonda. «Meie poolt üks tänavuse hooaja parimaid etteasteid. Mängisime hästi, ent jätsime kasutamata palju kiirrünnakuid ja tabasime mitmel korral posti. Kümmekond minutit enne lõppu olime taga ainult ühega, kuid siis ei suutnud me lahendada arvulist ülekaalu ning rohkemaks meil jõudu ei jätkunud. Siiski kiidaksin kogu meeskonda. Vanemad mängijad toetasid noori, kes on arengus sammu edasi astunud,» rääkis Järv.

Tabeliseis: HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 12 (7-st mängust), Põlva Serviti 12 (7), Viljandi HC 12 (8), HC Viimsi/Tööriistamarket 12 (8), Aruküla SK 4 (8), Valga Käval 4 (7), Audentes 3 (8), SK Tapa 1 (7) punkt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles