Sebastian Vettel rikkus kahe hooaja vahel reegleid

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järgmiseks kolmeks hooajaks Ferrariga liitunud Sebastian Vettel meeskonna boksis.
Järgmiseks kolmeks hooajaks Ferrariga liitunud Sebastian Vettel meeskonna boksis. Foto: twitter.com

Vormel-1 sarjas lõppes pühapäeval tänavune hooaeg ja meeskonnad on asunud juba valmistuma järgmiseks aastaks. Sarnaselt teistega on ettevalmistustega alustanud ka meeskonda vahetanud Sebastian Vettel, kes aga oma eelmise tiimi Red Bulli hinnangul on liigse agarusega reegleid rikkunud.

Nimelt sõidetakse tänavuse hooaja lõpu järel testkatseid Abu Dhabis ning Red Bullist Ferrarisse liikunud Vettel soovis uue hooaja jaoks koheselt proovima asuda oma uue meeskonna masinat. Red Bull keelas selle aga ära, kartes, et sakslane lekitab nende konkurendile salajast infot.

Sõidukeelust hoolimata võttis Vettel  koha sisse Ferrari meeskonna boksis, kuigi ka see oli Red Bulli konsultandi Dr Helmut Marko sõnul Red Bulliga sõlmitud lepingu rikkumine. «Seaduslikult ei tohi nii teha, aga ma ei hooli sellest karvavõrdki,» andis Marko siiski mõista, et kuna neljakordse maailmameistri lahkumine oli juba mõnda aega ette teada, ei ole Vettelile üleliia suuri saladusi enam usaldatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles