Tarvas sai Balti liigas Raplast kindlalt jagu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalli Balti liigas oli võistlustules viis Eesti meeskonda. Tuliseimas vastasseisus kohtusid Rakveres kohalik Tarvas ja Rapla Tyco ja Rakvere sai 77:54 võidu. Sten-Timmu Sokk ja David Haughton tõid Tarva kasuks kumbki 15 punkti, Haughtoni arvele jäi ka 12 lauapalli. Tarvas mängis täna seejuures ilma Kaspars Ciprussita. Rapla parim oli 14 punktiga Rait Keerles, Rait-Riivo Laane viskas 12 punkti. Vaata tabeliseise!

Valga sai TTÜst jagu 73:69. Võitjate poolel viskas Reinics Strupovic 27 punkti, 14 silma jäi Kristo Saage Arvele. TTÜ parim oli 23 punkti ja 9 lauapalliga Toomas Raadik. Pärnu kaotas Pieno Zvaigzdesle 62:77, Sandis Silavs tõi Pärnu poolel 18 punkti.

Tänased mängud:

Tere õhtust! Täna peetakse Eesti klubide osalusel kolm kohtumist. Keskses mängus on vastamisi Rapla Tyco ja Rakvere Tarvas, Pärnu kohtub võõrsil Pieno Zvaigzdesiga ja TTÜ mängib Valgaga.

Pärnu on avapoolajaks 27:34 kaotusseisus.

Kell 19 alustavad Rakvere ja Rapla, TTÜ ning Valga mängus pannakse pall mängu samal ajal.

Tarvas on Rapla vastu 11:0 algedu saanud.

Laane kaugvise avab Rapla poolel skoori - 11:3 Rakvere juhtimas.

TTÜ on samal ajal Valga vastu juhtimas 16:9.

Tarvas on Rapla vastu jätkuvalt kindlas eduseisus, juhtides avaveerandi lõpuks 24:12. Lauavõitlus Tarvale 15:8, kaheste visketabavus Tarval 66,7 protsenti, Raplal 25.

Pärnu on Pieno Zvaigzdesi vastu pärast kolmandat veerandaega kaotusseisus 46:56.

TTÜ võidab Valga vastu avaveerandi 22:14.

Soku vabavisete järel on Tarvas Rapla vastu teisel veerandajal juhtimas 33:24.4 minutit veerandaja lõpuni.

Tarvas võitis avapoolaja Rapla vastu 40:27. Tarva edukaim on seni olnud 15 punktiga mängujuht Sten-Timmu Sokk, Raplal on mängujuht Rait-Riivo Laane arvel 12 silma.

Valga on samal ajal TTÜst poolajaks mööda saanud ja juhib 34:29.

Pärnu kaotas Pieno Zvaigzdesle 62:77. Pärnu on A-alagrupis jätkuvalt viimasel kohal.

Kolmas veerandaeg on alanud nii TTÜ ja Valga kui Rakvere ja Rapla mängudes.

Rakvare on suutnud vahet säilitada ja juhib 4 minutit enne kolmanda vaatuse lõppu 49:37.

Valga ja TTÜ mängus on samal ajal kolmanda veerandaja lõpuks seis 51:51.

Rakvere võidab kolmanda veerandaja 60:43.

Tarvas võidab mängu kindlalt 77:54. Sten-Timmu Sokk ja Dave Haughton tõid Tarva kasuks kumbki 15 punkti, Haughtoni arvele jäi ka 12 lauapalli. Tarvas mängis täna seejuures ilma Kaspars Ciprussita. Rapla parim oli 14 punktiga Rait Keerles, Rait-Riivo Laane viskas 12 punkti.

Valga sai TTÜst jagu 73:69. Võitjate poolel viskas Reinics Strupovic 27 punkti, 14 silma jäi Kristo Saage Arvele. TTÜ parim oli 23 punkti ja 9 lauapalliga Toomas Raadik.

Mängude eel:

Eesti klubidest on omavahel veel vastamisi Valga ja TTÜ. Viienda Eesti meeskonnana kohtub Pärnu võõrsil Pieno Zvaigzdesiga. Lisaks on omavahel vastamisi Nevezis-Moskva Dünamo ja Barons-Pyrinto.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles