Liverpool viigistas Ludogoretsiga, Mandžukici kübaratrikk aitas Atletico edasi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpool midfielder Steven Gerrard congratulates Liverpool striker Rickie Lambert for his goal on November 26, 2014 during a UEFA Champions League Group B match between Ludogorets Razgrad and Liverpool FC at the Vassil Levski stadium in Sofia. AFP PHOTO / NIKOLAY DOYCHINOV
Liverpool midfielder Steven Gerrard congratulates Liverpool striker Rickie Lambert for his goal on November 26, 2014 during a UEFA Champions League Group B match between Ludogorets Razgrad and Liverpool FC at the Vassil Levski stadium in Sofia. AFP PHOTO / NIKOLAY DOYCHINOV Foto: NIKOLAY DOYCHINOV/AFP

Jalgpalli Meistrite liigas jätkati kolmapäeval alagrupimängudega ning kavas oli taas kaheksa kohtumist. Liverpool ei suutnud B-grupis Ludogoretsi vastu enamat 2:2 viigist, seejuures jäädi juba avaminutitel kaotusseisu. Basel kaotas samas grupis 0:1 Madridi Realile, seega on Liverpooli edasipääsulootused elus.

A-grupis lõi Mario Mandžukic Madridi Atletico eest kübaratriki ja aitas meeskonna 4:0 võidule Olympiacose üle, ühtlasi kindlustas Atletico edasipääsu 16 sekka. Juventus sai grupi teises mängus 2:0 jagu Malmöst.

C-grupis alistas Peterburi Zeniit 1:0 Benfica ja Monaco oli 1:0 üle Leverkuseni Bayerist.

Tänased mängud:

A-alagrupp:

Madridi Atletico - Olympiacos 4:0 (Raúl García 9., Mandžukic 38., 62., 65.)

Malmö - Juventus 0:1 (Llorente 49., Tevez 88.)

Tabeliseis: 1. Atletico 12p, 2. Juventus 9 p, 3. Olympiacos 6p, 4. Malmö 3p

B-alagrupp:

Basel - Madridi Real 0:1 (Ronaldo 35.)

Ludogrets - Liverpool 2:2 (Dani Abalo 3., Terziev 88. - Lambert 8., Henderson 37.)

Tabeliseis: 1: Real 15p, 2. Basel 6p, 3. Liverpool 4p, 4. Ludogrets 4p

C-alagrupp:

Leverkusen - Monaco 0:1 (Ocampos 72.)

Zeniit - Benfica 1:0 (Danny 79.)

Tabeliseis: 1. Leverkusen 9p, 2. Monaco 8p, 3. Zeniit 7p, 4. Benfica 4p

D-alagrupp:

Arsenal - Dortmund 2:0 (Sanogo 2., Alexis Sanchez 57.)

Anderlecht - Galatasaray 2:0 (Mbemba 44., 86)

Tabeliseis: 1. Dortmund 12p, 2. Arsenal 10p, 3. Anderlecht 5p, 4. Galatasaray 1p

Enne mänge:

Üliolulise kohtumise peab Liverpool, kes vajab edasipääsulootuse elushoidmiseks kolme võidupunkti. Nimelt on täna ilma Mario Balotellita mängival Liverpoolil seni B-alagrupis kirjas vaid kolm punkti - sama palju on kogunud ka nende tänased vastased ehk Ludogretsi meeskond. B-alagrupi liidriks on Madridi Real 12 punktiga, täna Hispaania gigandiga kohtuval Baselil on kuus silma.

Lisaks on õhtu ilmselt ühes oodatuimas vastasseisus omavahel kohtumas Londoni Arsenal ja Dortmundi Borussia. Võõrustaval Inglismaa meeskonnal on D-alagrupi tabelis teisena seitse punkti, Dortmundil liidrina 12 silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles