Kotenko valiti Valgevenes sümboolsesse koosseisu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artur Kotenko.
Artur Kotenko. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Sarnaselt kodusele Premium liigale tõmmatakse vaikselt otsi kokku ja premeeritakse parimaid ka Valgevene jalgpalliliigas, kus hiljuti sai selgeks, et hinnatud spordisaidi Tribuna.com lugejad pidasid liiga parimaks väravavahiks Artur Kotenko.

Iga positsiooni puhul korraldati portaali lugejate vahel hääletus ning lisaks Kotenkole pääses hetkel kolmandal kohal paiknevast Soligorski Šahtarist sümboolsesse koosseisu ka tipuründaja Nikolai Januš, kes tänavu 14 väravat löönud, vahendas Soccernet.ee.

33-aastane Kotenko ise võitis väravavahtide konkurentsis 2561 hääletaja seas 25% poolehoiu ning edestas selle juures napimalt nelja protsendiga FK Gomeli puurilukku Andrei Klimovitši, kes käesolevas EM-valiktsüklis kolmel korral ka Valgevene rahvuskoondisesse kaasatud on.

Eesti koondist 27 korral esindanud Kotenko on tänavu Valgevene kõrgliigas 31 mängust kaasa teinud 28 kohtumises ning selle jooksul on puurilukk enda selja taha lasknud 23 palli ja teinud tervelt 17 nullimängu.

Tänavuse hooaja eel teisest Valgevene tiimist Mogiljevi Dneprist Soligorski Šahtari siirdunud Kotenko nimi on heade esituste tulemusetena lisaks sümboolsesse koosseisu pääsemisele üles antud ka parima mängija ja võõrleegionäri hääletusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles