Haugasmägi sai veemoto MMil hõbemedali

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veemoto
Veemoto Foto: Margus Ansu

Eesti veemotosportlane Rasmus Haugasmägi sai Rootsis Nora järvel toimunud maailmameistrivõistlustel klassis OSY-400 hõbemedali.

Eelmisel päeval esimese stardi võitnud Rasmus Haugasmägi oli järgmises kolmes stardis väga hea sõiduga teine ja sai kokkuvõttes hõbemedali. Võitis Austriat esindav Oliver Lucas ning kolmas oli USA piloot Billy Allen. 43-aastane Lucas tuli selle paadiklassi maailmameistriks juba kolmandat korda.

Ebaõnne koges aga Haugasmäe klubikaaslane Sten Kalder, kellel esimeses sõidus start ebaõnnestus ja viimases sõidus sai suures sõidutuhinas vigastada paat ning ta seetõttu katkestas.

Eesti käesoleva aasta seni edukaim veemotokas Lembit Aaslav-Kaasik, kes klassis O-125 tuli MMil võistles vahelduseks samuti OSY-400 klassis. Paat oli tema enda O-125 klassi paat, millele oli kinnitatud Itaaliast laenatud mootor. Ühes stardis oli ta koguni neljas ning kokkuvõttes kaheksas.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles