Sturridge vigastusest: järjekordne tõke, millest üle hüpata

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Sturridge.
Daniel Sturridge. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondise ja Liverpooli ründaja Daniel Sturridge lohutas pärast järjekordset vigastust fänne ning ütles, et on varsti tugeva ja mängujõulisena tagasi.

25-aastane edurivimees on vigastusega kimpus olnud alates septembrist ning kui vahepeal tärkas lootus, et ründaja on tagasi tulemas, siis eelmisel nädalal vigastas Sturridge taas reit, mis jätab ta aasta lõpuni väljaku äärde, kirjutab Soccernet.ee.

«Kõige selle kiuste kasvan nii inimese kui sportlasena. Minu jaoks on tegu järjekordse tõkkega, millest üle hüpata,» kirjutas ründaja Twitteris ning lisas, et tänab kõiki toetuse eest.

2013. aasta jaanuaris Londoni Chelseast Liverpooli siirdunud Sturridge on Punaste särgis löönud 43 Inglise kõrgliiga mängus 31 väravat. Sturridge ja suvel Barcelonasse siirdunud Luis Suarez moodustasid eelmisel hooajal maailma ühe parima ründeduo.

Sel hooajal on Sturridge platsile saanud vaid kolmes liigamängus ning on löönud ka ühe värava. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles