Töötu Kink tunnistab: oleksin pidanud paremaid valikuid tegema

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kink Eesti koondise särgis
Tarmo Kink Eesti koondise särgis Foto: Joosep Martinson/ Õhtuleht

«Nii pikka aega pole ma kunagi tööandjata olnud. Ilmselt poleks pidanud suvel nii valiv olema,» rääkis jalgpallur Tarmo Kink, kelle klubiotsingud on veninud juba poole aasta pikkuseks. «Suvel olid laual konkreetsed pakkumised, kuid siis ütlesin neile ära. Oli lootust parematesse klubidesse pääseda. Igal juhul on see tulevikuks hea õppetund.»

Kevadel kuulus 82 korral Eesti koondist esindanud Kink Ungari kõrgliigas mänginud Kaposvári Rákóczi hingekirja ning lõi klubi eest ka neli väravat. Paljudele tundus, et vana hea Tarmo Kink hakkab tagasi tulema, kuna mees lõi vasaku jalaga taas temale omaselt ilusaid tabamusi. Suve algul aga lõppes leping Rákócziga ning algasid otsingud, mis kestavad siiani. Lisaks kadus Kingi nimi Eesti koondise nimekirjast.

Ründaja on end vormis hoidnud värskelt Eesti meistriks kroonitud Tallinna Levadia treeningutel. «Olen pidevalt korralikult trenni teinud ja pause pole sisse tulnud. Õllekõhtu ette pole kasvanud,» naljatles ta. «Paus on muidugi pikk olnud ning mänguline pool vajab ilmselt harjumist, kuid seda peaks treenerid mõistma.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles