Palliga vastu pead saanud tipptasemel kriketimängija suri

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austraalia koondise kapten Michael Clarke (vasakul) pressikonverentsil
Austraalia koondise kapten Michael Clarke (vasakul) pressikonverentsil Foto: SCANPIX

Austraalia kriketikoondise mängija Phillip Hughes suri täna hommikul raske trauma tagajärjerjel, mille põhjustas vastu mehe pead lennanud kriketipall.

25-aastane tipptasemel mängumees sai saatusliku vigastuse kaks päeva tagasi. Ta kandis küll kiivrit, kuid pall tabas mehe pead sedavõrd õnnetult, et tekitas suure ajuverejooksu.

Austraalia kriketiliidu juht James Sutherland oli juhtunu järel löödud. «Tragöödia sõna kasutatakse spordis liiga tihti, kuid selle õnnetuse kohta ei saa küll muud öelda, kui tõeline elu tragöödia,» rääkis ta.

«Kriket oli Phillipi elu ja meie – tema perekonnana – jagasime seda armastust. Täname haigla töötajaid, kes tegid kõikm mis nende võimuses, et Phillipit päästa. Me armastame sind, Phillip,» rääkis Austraalia koondise kapten Michael Clarke pressikonverentsil. Austraalia peaminister Tony Abbott tõdes oma avladuses, et juhtunu puudutas miljoneid tema kaasmaalasi.

Hughes debüteeris koondise eest 2009. aastal ning altes sellest ajast kuulus ta pidevalt meeskonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles