Nõmme Kalju president süüdistab Florat röövpüügis

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju president Kuno Tehva.
Nõmme Kalju president Kuno Tehva. Foto: Peeter Langovits

Nõmme Kalju jalgpalliklubi president Kuno Tehva ei ole rahul, et klubi noormängija Mihkel Ainsalu tema teadmata FC Floraga profilepingu sõlmis. Kalamehed nimetaks Flora käitumist Tehva sõnul röövpüügiks.

18-aastane Ainsalu teatas 14. novembril Facebooki vahendusel, et lahkub Nõmme meeskonnast. «Mu soov on olnud noorest peale jalgpallis kõrgele jõuda. Oma eesmärkidele ja unistustele lähemale jõudmiseks, tunnen, et on vaja teha muudatusi,» kirjutas Ainsalu. Veidi hiljem kirjutas Flora oma kodulehel, et on Ainsaluga lepingu sõlminud.

«Kogu see asi oleks võinud olla natukene ilusam ja korrektsem. See läks natuke halvasti kõikide jaoks. Tihtipeale ei ole noormehed sellistes küsimustes kõige suuremad otsustajad. Ma ei ütleks, et see kriibib mu hinge, vaid ma pigem ütleks, et mu hing on haige. Diplomaatiliselt korrektselt öeldes ei tohiks sellised üleminekud toimuda nii, et klubi loeb sellest meedia vahendusel. Kalamehe keeles ütleks, et see oli röövpüük,» rääkis Tehva Vikerraadiole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles