Uudised Pelé viimisest intensiivraviosakonda ei vastanud tõele

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brasiilia jalgpallikuulsus Pelé
Brasiilia jalgpallikuulsus Pelé Foto: AP / Scanpix

Nädala alguses põletikuga haiglasse toimetatud jalgpallilegend Pelé viidi tänaste esialgsete teadete kohaselt üle intensiivraviosakonda, kuid haigla lükkas need kuuldused ümber - legend viibib nüüdsest kõigest eriosakonnas.

Pelé esindaja Jose Fournos Rodriguesi sõnul oli üleviimise peamiseks põhjuseks vajadus säilitada jalgpallilegendi privaatsust. «Inimesed muudkui saalisid sisse-välja ja ta tundis end ebamugavalt. Praegune olukord on vaiksem,» lausus Rodrigues Reutersile. BBC teatel on haiged eriosakonnas küll tavapärasest suurema jälgimise all, kuid see pole võrreldav intensiivraviga.

74-aastane Pelé käis kuu algusel operatsioonil, kus tal eemaldati neerukivid. Sao Paulos asuva Albert Einsteini haigla esindajad on kinnitanud, et Pelé teistkordne haiglasse sattumine on seotud eelmisest operatsioonist tingitud põletikuga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles