Visnapuu: noored korvpallurid said korraliku meistriklassi tunni

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Visnapuu.
Indrek Visnapuu. Foto: Peeter Langovits

Korvpalli Eesti meistriliigas Kalev/Cramolt 77-punktilise kaotuse saanud Audentese SG/Noortekoondise peatreener Indrek Visnapuu nentis, et valitsevad meistrid panid oma klassi maksma.

«Noored korvpallurid said korraliku meistriklassi tunni, kui Kalev/Cramo näitas meile täna, kuidas korvpalli mängida. Täna tuli välja väga selge klassivahe. Meie poolelt jätsid paar mängijat küll hea mulje, kuid üldjoontes oli Kalev selgelt võistkonnana parem,» sõnas Visnapuu korvpalliliidu pressiteate vahendusel.

Kalev ei alahinnanud Audentese noormehi ning kohe algusest peale mindi mängule täistuuridel. Kiirelt haarati kohtumise kontroll enda kätte, pannes oma kogemused ja jõu maksma. Audentesel ei jäänud muud üle kui minna kaasa kalevlaste hooga. Esimese veerandaja lõppedes oli Kalevi edu juba 22-punktiline, seisuks 36:14. Teisel kümnendil kohtumisse suuri muutusi ei tulnud ning poolaja järel oli valitseva Eesti meistri edu veelgi kasvanud ja nad juhtisid 62:28.

Meeskondlikult mänginud kalevlased ei lasknud jalga sirgeks ka teisel poolajal, vaid mängiti kogu aeg kindlalt ja nende eduseis muudkui kasvas. Kuigi Audentes oli jäänud kiirelt suurde kaotusseisu, ei olnud mängijad alla andnud, vaid võideldi tublisti lõpuni. Enne otsustavat kümmet minutit juhtis Kalev/Cramo 93:39. Viimasel veerandajal lasi Kalev meistriliiga debütantidel visata vaid 7 punkti ning lõpuks võttis Cramo kindla 123:46 võidu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles