Nurmsalu noortele suusahüppajatele: tuleb olla realist ja maha rahuneda

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Nurmsalu
Kaarel Nurmsalu Foto: Liis Treimann/Postimees

Hiljuti tippsportlase karjääri lõpetanud Kaarel Nurmsalu andis nõu eile hooaega alustanud Eesti suuusahüppajatele. Kuusamo MK-etapil pääses tänasele põhivõistlusele Siim-Tanel Sammelselg, Martti Nõmme sai 49. koha.

21-aastased Sammelselg ja Nõmme seisavad uue väljakutse eesvahendab ERR Sport. Mõlemal on juba tiitlivõistluste kogemusi nii täiskasvanute kui juunioride tasemelt, aga MK-sarjas on varasematel hooaegadel osaletud pigem juhuslikult või üldse mitte.

«Loodan, et neil läheb kõik väga hästi ja loodan, et neil püsib reaalne taju, kus nad on ja millega nad tegelevad, et pead norgu ei lase pärast kolme etappi, sest seal võib päris korralikult tappa saada, teades oma kogemustest,» rääkis Nurmsalu ETV spordisaatele.

«Mis sähvatustesse puutub, siis esialgu võiks nende eesmärk olla stabiilselt pääseda 50 sisse. Tuleb olla realist ja maha rahuneda, teha oma asja, teha täpselt seda, mida oled trennis ära teinud, mitte üritada midagi veel lisada võistlustel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles