Armastus päästis Harri Olli halvalt teelt

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harri Olli.
Harri Olli. Foto: SCANPIX

Soome suusahüppajast Harri Ollist on taas spordimees saanud ja aastaid tema elu ja karjääri seganud pahed on selja taha jäetud. Mehe enda sõnul aitas elu taas rööbastele saada tema ellu tulnud armastus.

Olli tegi sportlaskarjääriga lõpparve 2011. aastal, kui alkoholilembus enam korralikke tulemusi saavutada ei lasknud. Soomlane on pidevalt ka seadusega pahuksis olnud, ta on korduvalt tabatud alkoholijoobes autoroolist, lisaks on süüdi mõistetud koduvägivallas.

2013. aastal otsustas ta suurde sporti tagasi tulla. Eile Soomes Rukal peetud MK-etapil pääses Olli tänasele põhivõistlusele. See on esimene kord viimasel nelja aasta jooksul, mil ta MK-sarjas osaleb. Kainena ja uue inimesena. Vähemalt nii ta väidab.

«Mu elus oli varem suur tühimik, nüüd olen leidnud suurepärase naise. Kohtusin Tiinaga 2012. aastal ja abiellusime eelmisel suvel,» rääkis Olli Ilta-Sanomatele. Sel sügisel sündis perre poeg Elias.

«Koju on hea tunne minna, kui väike poiss mind ootamas on. Elu naeratab mulle. Olen võrreldes varasemaga uus mees. Laps aitas prioriteedid paika panna,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles