Simple Session tähistab 15. sünnipäeva ja vahetab toimumiskohta

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saku Suurhallis peetud Simple Sessioni areen.
Saku Suurhallis peetud Simple Sessioni areen. Foto: Vince Perraud

15. sünnipäeva tähistav rula ja BMX võistlus Simple Session toimub 18.-19. aprillil 2015 Tondiraba jäähallis. Piletid tulevad müügile 8. detsembril.

Viimased kümme aastat on Simple Sessioni massiivset võistlusparki, võistlejaid ning publikut majutanud Saku Suurhall. Saabuv 15. Simple Session aga hullutab publikut uues Tondiraba jäähallis. «15. sünnipäev on meie jaoks märgilise tähendusega ning nagu tänavasportlased otsivad oma linnas uusi kohti, mida proovida, on meie jaoks uus toimumiskoht põnevaks väljakutseks, mida avastada,» sõnas Simple Sessioni peakorraldaja Mario Kalmre. Ta lisas, et kuigi toimumiskoht on uus ning sünnipäevaaasta toob mitmeid huvitavaid uuendusi ja üllatusi, siis kindlasti on oodata Simple Sessionit oma vanas heas võimsuses.

Võistlusele on taas oodata 180 tipp-võistlejat üle maailma ning oma võimaluse saavad ka parimad Põhja- ning Baltimaade sõitjad.

Võistlustele eelneb kaks treeningpäeva (16. ja 17. aprill). Võistlused toimuvad laupäeval ja pühapäeval, 18. ja 19. aprillil: esimesel päeval kvalifikatsioonid ning teisel päeval finaalid. Esmaspäeval, 20. aprillil avatakse üheks päevaks Simple Sessioni skatepark kõigile soovijaile.

Piletid Simple Session 15-le tulevad müügile 8. detsembril. Võistlust kantakse HD-s üle võistluse kodulehel www.session.ee

Esimene Simple Session toimus 2001. aastal Tartus ning on sellest ajast kasvanud üheks maailma ekstreemspordikalendri oodatuimaks ja kajastatuimaks võistluseks. Võistlus toob kokku oma ala tipptegijad ja tõusvad talendid igast ilma otsast ning annab kohalikele rulatajatele ja BMX ratturitele võimaluse võistelda maailma parimatega. Simple Sessionit peetakse üheks kõige rahvusvahelisemaks ekstreemspordisündmuseks maailmas - igal aastal osaleb võistlejaid umbes 30st riigist. Veebiülekanne võistlusest on ületanud juba miljoni vaataja piiri ning võistlust on lisaks kümnetele ajakirjadele ja veebiportaalidele kajastanud telekanalid Extreme Sports Channel, Eurosport2, ESPN, Fuel TV, Fox Sports ja MTV.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles