Karpak on Abu Dhabi MK-etapil kaheksandal kohal

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Karpak.
Deniss Karpak. Foto: Riina Ramst

ISAF purjetamise maailma karika etapil Abu Dhabis on Deniss Karpak tõusnud tihedas konkurentsis 8. kohale. Karl-Martin Rammo hoiab 9. ning Lauri Väinsalu 16. positsiooni.

Täna Finn klassis tublid 3. ja 7. kohaga lõppenud sõidud teinud Karpak (Karpak Sailing Team) on kokkuvõttes hetkel 8. positsioonil. Samas klassis samuti kenasti sõitnud ning 5. ja 13. tulemusega finišeerinud Väinsalu (Rein Ottosoni Purjespordikool) omab 16. asetust.

Laser Standardil olid Rammo (ROPK/Tallinna Jahtklubi) saagiks teise võistluspäeva sõitudes 6. ja 14. resultaat ning ka tema on praegu heal 9. kohal.

Finnil jätkab liidrina sloveen Vasilij Zbogar ja Laseril austraallane Tom Burton. MK etapp kestab pühapäevani, mil avaseeria tulemuste põhjal selgunud iga klassi kümme parimat purjetavad medalisõidus.

Abu Dhabi MK etapile, mis on sarja suurfinaaliks, pääsesid igas klassis kutsete alusel võistlema vaid 20 parimat sportlast või tiimi, vastavalt septembris toimunud olümpiaklasside maailmameistrivõistluste tulemustele, purjetamise maailma edetabeli järjestusele ning oktoobris aset leidnud Qingdao MK etapi tulemustele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles