Video: Vettel sattus Ferrari tõttu järjekordse skandaali keskele

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas tänavuse hooaja järel meeskonda vahetanud Sebastian Vettel on sattunud oma uue tööandja Ferrari tõttu järjekordsete sekelduste keskele, sest väidetavalt olla nimekas sakslane liiga varakult istunud kuulsa Itaalia autotootja masina rooli.

F1 sarja tänavune hooaeg lõppes möödunud pühapäeval Abu Dhabis ja käesoleva nädala alguses liitus viimastel aastatel Red Bullis sõitnud Vettel oma uue meeskonna Ferrariga. Kuna neljakordse maailmameistri endine tööandja kartis, et Vettel võib oma uuele meeskonnale lekitada delikaatset infot, ei andnud Red Bull luba selleks, et sakslane juba Ferrari masinate rooli istuda saaks. Sõidukeelust hoolimata võttis Vettel koha sisse Ferrari boksis, kuigi seegi oli Red Bulli esindajate sõnul reeglite rikkumine.

Nüüd on Vettel aga sattunud uute kuulujuttude keskele, sest youtube'i keskkonnas levib video sellest, kuidas nimekas sakslane olevat juba möödunud nädalavahetusel, kui ta veel Red Bulli meeskonda kuulus, käinud Abu Dhabi maanteel kihutamas Ferrari F12 Berlinettaga. Sakslase pressiesindajad on kuulujutu ümber lükanud, väites, et videol nähtava masina roolis ei ole Vettel, samas kui Saksa väljaande Bild väitel kinnitas Vetteli esindaja Matthias Malmedie, et vinge autoga käis kihutamas just Vettel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles