Michael Schumacher ja jalgpalli MM edestasid uut iPhone'i ja kaduma läinud reisilennukit

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

Interneti otsingumootor Yahoo avalikustas lõppeva aasta enim otsitud teemad, mille edetabeli tipu vallutasid suvel peetud jalgpalli MM ja 2013. aasta viimastel päevadel raskelt kukkunud vormelilegend Michael Schumacher.

Briti väljaanne DailyMail tõi avalikkuse ette Yahoo koostatud edetabelid nii aasta enim otsitud teemade, kuumimate uudislugude kui ka populaarsemate sportlaste kohta.

2014. aasta kõige otsitumate teemade esikümnesse mahtusid näiteks sellised Inglismaa jalgpalliklubid nagu Manchester United, Arsenal ja Liverpool, esikolmiku pronksise koha hõivas Apple'i uus telefon iPhone6, mis jäi aga alla teisele kohale platseerunud Michael Schumacheri õnnetusele ning esikohale kerkinud jalgpalli MMile.

Yahoo poolt ritta pandud aasta kõige suuremate uudislugude hulgas sai kolmanda koha oma tüdruksõbra Reeva Steenkampi tapmise eest kohut käinud paraolümplane Oscar Pistorius. 2014. aasta suurimate uudiste edetabeli teisele kohale jõudis märtsis 239 inimesega kaduma läinud Malaisia lennuk MH370, kõige suuremaks uudiseks oli Schumacheri õnnetus ning vormelilegendi tervis.

Lisaks reastas Yahoo ka sportlased, keda aasta jooksul enim internetist otsiti. Edetabelis sai kolmanda koha Suurbritanniat esindav tennisist Andy Murray, teisele kohale platseerus Madridi Reali jalgpalliklubi superstaar Cristiano Ronaldo ning esikoha hõivas jalgpalli MMil järjekordsesse hammustamisskandaali sattunud Luis Suarez.

Tutvu Yahoo edetabelitega siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles