Kummalisse skandaali sattunud Michael Phelps pöördus vana armastuse juurde tagasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Phelps ja Nicole Johnson.
Michael Phelps ja Nicole Johnson. Foto: Instagram

Kõigi aegade edukaim olümpiasportlane Michael Phelps on Briti tabloidlehe Mirrori väitel hoolimata hiljutisest skandaalist seoses väidetava uue silmarõõmuga pöördunud tagasi oma pikaajalise tüdruksõba Nicole Johnsoni juurde.

Phelps sattus hiljuti kuulujuttude keskele, kui tema väidetav uus tüdruksõber Taylor Lianne Chandler tegi avalduse, milles väitis, et ta oli sündides interseksuaalne ehk tal olid nii mees- kui naissuguorganid. Aastate jooksul erinevate protseduuride abil naisterahvaks kasvanud Chandler kinnitas, et nad on Phelpsiga paar ja olid hiljuti koos ka kurikuulsal 30. septembri õhtul, kui USA ujumisstaar jäi vahele purjus peaga autojuhtimisega.

Phelps ei kommenteerinud Chandleri ütlusi ning nüüdseks on neiu väidete tõesus kahtluse alla seatud, sest kõigi aegade edukaima olümpialase pikaajaline armastus endine Miss California tiitli omanik Nicole Johnson on oma Instagrami kontole lisanud mitmeid värskeid pilte, kus ta Phelpsiga poseerib.

Vaata pilti Phelpsist ja Johnsonist siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles