Räikkönen tegi lõppenud hooaja kohta üllatava avalduse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas Ferrari meeskonnas sõitev Kimi Räikkönen võttis lõppenud hooaja kokku ning tunnistas avalikult, et ootaski ebaõnnestumist.

Räikkönen lõpetas hooaja 12. kohal ega pääsenud lõppeval aastal kordagi poodiumile, soomlase parimaks kohaks jäi Belgia GP-l saavutatud neljas koht. Teine Ferrari sõitja Fernando Alonso lõpetas hooaja paremal kohal kui Räikkönen, saavutades üldarvestuses kuuenda koha, aga nimekas soomlane tunnistas, et ta ei oodanudki tiimikaaslasest edukamat aastat.

«Ootasingi, et tuleb raske hooaeg. Tean, kuidas asjad võivad olla, kui sõidan autoga, mis mulle ei sobi,» vahendas Räikköneni sõnu Iltalehti. «Mul on karjääri jooksul ka varem olnud selliseid probleeme ja pole lihtne muuta asju, mis pole lihtsalt sinu jaoks tehtud. Aga meil on selged plaanid, kuidas asju parandada ja jõuda Ferrariga tagasi sinna, kuhu kuulume,» vaatas Räikkönen juba tulevikku.

Järgmisel hooajal võtab soomlase kõrval teise Ferrari sõitjana koha sisse neljakordne maailmameister Sebastian Vettel, kes lahkus Red Bulli tiimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles