Madridi Real püstitas koduliigas võiduga võimsa rekordi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karim Benzema (paremal) ja Gareth Bale tänast avaväravat tähistamas
Karim Benzema (paremal) ja Gareth Bale tänast avaväravat tähistamas Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpalli kõrgliigas jätkas võidukalt liider Madridi Real, kes oli täna võõral väljakul 2:1 üle Malagast. Tulemus märkis ühtlasi klubisisest rekordit, sest Real on nüüd võitnud järjest koguni 16 mängu.

Real läks kohtumist juhtima 18. minutil, kui täpne oli Karim Benzema. Kuus minutit enne mängu lõppu kahekordistas Gareth Bale eduseisu. Päris lõpu eel sai Reali mängumees Isco teise kollase kaardi ning saadeti väljakult minema ning lisaminutitel lõi ühe tabamuse tagasi Malaga ründaja Roque Santa Cruz.

33 punkti kogunud Real on nüüd 13 liigamängust võitnud 11. Kokku on löödud 48 väravat, oma võrgust on samal ajal välja võetud 12 palli. Kokku on Real aga võitnud kõikides sarjades järjest 16 mängu ning see tähistab klubi rekordit. 16 mänguga on kõikides sarjades löödud 59 väravat ehk keskmiselt 3,7 väravat mängu kohta. Viimati kaotati septembris Madridi Atleticole.

Mängu vähem pidanud Barcelona kaotab liigatabelis Realile viie punktiga. Samuti ühe kohtumise vähem mänginud tiitlikaitsja Madrdi Atletico jääb seitsme punkti kaugusele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles