Rehemaa: ei taha haiguse taha pugeda, aga see röövis jõu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Rehemaa.
Aivar Rehemaa. Foto: Priit Simson

Aivar Rehemaa pidi täna Kuusamos peetud murdmaasuusahooaja esimese MK-etapi 15 km klassikasõidus leppima alles 64. kohaga. Pärast sõitu tunnistas Rehemaa, et haigusvimm röövis jõu.

«Sõitsin alguses varuga, sest haigus, mille kaela ei taha kehva sõitu ajada, võttis siiski palju. Viimane ring oli väga paha, jõudu ei jätkunud,» nentis Rehemaa.

Eestlastest täna parima, 38. koha saanud Algo Kärp sõnas: «Ei ole pettunud ega rahul, keskmine sõit, kuigi võinuks olla parem. Ärakukkumist õnneks polnud, seega loodan Davosi 30 km sõidus juba punktidele jõuda.»

Raido Ränkel hindas oma sõitu rängaks. «Algus oli okei, aga pärast esimest tõusu läks asi käest. Kas muutus lihas külmaks või mis, aga edasine oli võitlus iseendaga.» Hoopis nõutu oli aga Karel Tammjärv: «Ei läinud nii, nagu lootsin ega oska midagi asjalikku öelda. Kui teaks, mida valesti olen teinud, siis teeks teisiti.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles