Venno ja Juhkami koduklubi on koduliigas võitnud üheksa mängu järjest

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Juhkami ja Oliver Venno meeskond.
Martti Juhkami ja Oliver Venno meeskond. Foto: www.facebook.com

Eesti võrkpallikoondislaste Oliver Venno ja Martti Juhkami koduklubi Innsbrucki Hypo Tirol on Austria meistrivõistlustel võitnud kõik üheksa mängu, viimati alistati laupäevases kohtumises kindlalt 3:0 (12, 22, 18) Amstetteni meeskond. Juhkami tegi kaasa kogu kohtumise ja tõi meeskonnale 7 punkti, Venno mänguaega ei teeninud.

Teisipäeval oli Innsbruck vastamisi teise Austria klubina meistrite liigas kaasa lööva Posojilnica Aich/Dob'iga, tasavägine kohtumine võideti tulemusega 3:2 (-22, 18, -21, 23, -9), vahendab volley.ee. Venno oli platsil kogu mängu ja tõi resultatiivseimana 23 silma (rünnak 46%, blokipunkte 7!), Juhkami sekkus vahetusest ja tegi kaasa kogu viienda geimi, kogudes 5 punkti.

Eelmise nädala laupäeval oli Innsbruck vastamisi Holding Grazi meeskonnaga ning võit vormistati kindlalt 3:0. Nii Juhkami kui Venno tegid kaasa kogu mängu, diagonaalründaja arvele jäi 12 ja nurgaründaja arvele 5 punkti.

«Aich/Dob on ainukene meeskond, kellega mänguks läheb. Ülejäänud kohtumised lōppevad enamasti 3:0, sest tasemevahe teiste meeskondadega on märgatav,» kirjeldas Juhkami olukorda kohalikus liigas.

Teisipäeval ootab Meistrite Liiga mäng Belchatowiga

Teisipäeval, 2. detsembril läheb Innsbruck kodusaalis Euroopa meistrite liiga kolmanda vooru mängus vastamisi Poola klubiga Belchatow SKRA. Poolakate heast vormist annab tunnistust fakt, et tugevas PlusLigas pole nad tänavu kaotanud veel ühtegi mängu.

«Kuna esimene meistrite liiga mäng ei ōnnestunud, siis treener proovis mängida kahe teise nurgaga ja Tšehhi klubi vastu tegid mōlemad korraliku mängu,» rääkis Juhkami treeneri valikutest, jätkates: «usun, et Belchatowi vastu alustan ikka mina põhikoosseisus.»

Viimases koduliiga mängus andis treener ka Vennole puhkust, katsetades diagonaalründaja positsioonil tavapäraselt nurgaründajana mängivat Lorenz Koraimanni. «Eks treener tahab enne tähtsat mängu vangerdamisruumi saada, kui peaks tekkima diagonaali vahetuse vajadus. Mängib see, kes antud hetkel parimas vormis on ja see, et selline vōistkonnasisene konkurents tekkinud on, on ainult hea,» rääkis Juhkami volley.ee-le.

Innsbruck on 26 punktiga meistrivõistluste kindel liider, järgnevad Holding Graz (20) ja Aich/Dob (18). Meistrite liigas on Innsbruck kahe vooru järel ühe võiduga teisel kohal, alagruppi juhib Belchatow.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles