Dortmundi Borussia kohutav hooaeg sai jätku

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dortmundi meeskonna mängijad.
Dortmundi meeskonna mängijad. Foto: SCANPIX

Katastroofilise liigahooaja jätku sai Dortmundi Borussia jalgpallimeeskond, kes kaotas Bundesliga 13. voorus kahest kaitseveast 0:2 Frankfurti Eintrachtile.

Saksa majanduspealinna klubi viis juba viiendal minutil juhtima Bundesliga suurim väravakütt Alexander Meier, kelle arvel on kaheksa tabamust.

Kohtumise jooksul oli rida võimalusi Dortmundil, kuid ei Pierre-Emerick Aubameyang, Henrikh Mkhitarjan ega Sebastian Kehl ei suutnud üle mängida Eintrachti kindlust valvanud Felix Wiedwaldi.

Matši lõppskoori vormistas 78. minutil Haris Seferovic, kes kasutas ära Matthias Ginteri ja Roman Weidenfelleri vahel tekkinud segaduse ning palli tühja väravasse saatis.

Hooaja kaheksas liigakaotus tähendab, et neli vooru enne talvepausi on Dortmund viimane. 13 mänguga on kogutud ainult 11 silma, kuid lohutust pakub tõik, et 13. koht on kõigest kolme punkti kaugusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles