Pupart ja Kreek teenisid Prantsusmaal võidulisa

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek rünnakul.
Ardo Kreek rünnakul. Foto: Karli Saul

Võrkpallurite Ardo Kreegi ja Keith Puparti meeskonnad jätkasid sel nädalal võidukalt nii Prantsusmaa meistri- kui karikavõistlustel. Meistrisarjas hoitakse vastavalt teist ja neljandat kohta, karikavõistlustel pääsesid nii Pariisi Volley kui Arago de Sete veerandfinaali.

Laupäeval mängitud meistrivõistluste kaheksanda vooru mängus oli Arago de Sete tulemusega 3:1 üle Chaumont'ist, teisipäevases karikamängus B-liigasse langenud Puparti eelmisest koduklubist Rennes. Meistrivõistluste mängus tegi Pupart suurepärase partii, kogudes +9 kasuteguri juures 13 punkti.

«Esimene karikamäng oli nii meeskonnale kui isiklikult mulle väga magus võit, saavutasime selle ju minu endise koduklubi üle,» rääkis Pupart volley.ee-le. Ka meistrivõistlustel võetud kolme punkti hindas ta väga kõrgelt: «Võitsime lõvikoopas, see oli väga magus võit. Ka enda vorm liigub vaikselt ülesmäge, oleme kogu meeskonnaga omad asjad liikuma saanud.»

Pariisi Volley lülitas karikavõistluste kaheksandikfinaalis konkurentsist meistrivõistlustel vaid võite tunnistava AS Cannes'i meeskonna, meistrivõistlustel tõusti aga 3:0 võidu järel Montpellier' üle tabelis teisele kohale. Mängus Montpellier' vastu ründas Kreek suurepäraselt, realiseerides tõsteid 86-protsendiliselt, blokipunkte kogunes kaks.

«Oma vorm ei saa kurta, see on täitsa hea,» rääkis Kreek volley.ee-le, selgitades ka enda vähest rünnakukoormust viimastes mängudes: «Sidemängija usaldab tõsteid, aga minu vastu hüpatakse blokis tihti täiega ja siis on meie meestel hea nurgast üks-ühe vastu mängida.»

6. jaanuaril peetavates Prantsusmaa karikavõistluste veerandfinaalides on Pariisi vastaseks Poitiers, Sete kohtub tugeva Tours VBga. Pariis kohtub järgmisel nädala kolmapäeval Euroopa meistrite liiga raames võõrsil Türgi klubi Istanbuli Fenerbachega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles