Jalgpallurid välisliigades: Klavan kerkis neljandaks, Ojamaalt värav, Kotenkole medal

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artur Kotenko
Artur Kotenko Foto: Mati Hiis

Läinud nädalal oli Eesti jalgpalluritest välismaal täpne Henrik Ojamaa, kelle tabamus viis Motherwelli küll juhtima, kuid lõpptulemus oli tema koduklubi jaoks taas pettumus.

Ojamaa avas skoori karikamängus juba seitsmendal minutil ning see jäi ka esimese poolaja ainsaks tabamuseks. Teisel poolajal lõi Dundee United aga Motherwelli väravavõrku kaks palli.

Ragnar Klavan ja Augsburg said Saksamaa kõrgliigas järjekordse võidu ning 13. vooru järel hõivatakse tabelis Meistrite liiga kvalifikatsiooniturniirile viiv neljas koht. Klavan oli laupäeval väljakul 90 minutit ning aitas Augsburgil 3:1 alistada Hamburger SV.

Tšehhi kõrgliigas on Joel Lindpere tööandja Ostrava Banik pärast väravateta viiki Praha Slavia vastu tabeli viiendal real. Mängus Slaviaga kuulus Lindpere taas meeskonna põhikoosseisu ning vahetati välja kohtumise 55. minutil.

Väravad jäid löömata ka Poola kõrgliiga mängus, kus Konstantin Vassiljevi koduklubi Gliwice Piast kohtus Krakowi Wislaga. Koondise poolkaitsja kuulus Piasti avakoosseisu ja mängis 68 minutit. 17 mänguga on Piast kogunud 23 punkti, mis annab neile liigatabelis 16 meeskonna konkurentsis kümnenda koha.

Väravateta viik oli tulemuseks ka Itaalias, kui Frank Liivak ning Napoli noortemeeskond kohtusid võõrsil Roma eakaaslastega. Napoli on Primavera C-alagrupis 11 mänguga teeninud 17 punkti ning tabelis hõivatakse kuues koht.

Marko Meerits ja FC Emmen alistasid Hollandi esiliigas võõrsil Ossi 2:1 ning liigatabelis ollakse viiendal kohal. Artur Kotenko ning Saligorski Šahtjor viigistasid Valgevene meistriks tulnud Borissovi BATEga 1:1 ning hooaeg lõppes Kotenko ja Šahtjori jaoks pronksmedalitega. Valgevene hõbedaseks meeskonnaks oli sel hooajal Minski Dinamo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles