Leedulased naasevad täna Rocki koosseisu

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki mängujuht Augustas Peciukevicius.
Tartu Rocki mängujuht Augustas Peciukevicius. Foto: Jaanus Lensment

Tartu Rocki korvpallimeeskonna peatreeneri Gert Kullamäe arvates on tema meeskond paremas seisus kui kuu aega tagasi, mil EuroChallenge’i sarja avamängus kaotati võõrsil 56:74 Rumeenia klubile Rovinari Energiale. Täna ollakse sama meeskonnaga vastakuti Tartus ning võidul on mõlema jaoks eriliselt suur kaal – esimese ringi järel jagatakse kahe võidu ja ühe kaotusega koos ungarlaste Körmendiga 1.–3. kohta. Seega eksimisvõimalust ei ole, eriti veel kodumängus.

«Selleks et võita, peame eelkõige ise paremad olema,» sõnas Kullamäe. «Olen vaadanud meie esimese mängu videot – see oli meie selle hooaja mängudest vaieldamatult kõige viletsam. Seda nii meeskondlikult kui ka individuaalselt.» Kehvale esitusele vaatamata püsis toona mäng kolm veerandaega tasakaalus ning see teadmine annab Kullamäele optimismi.

Rock on viimastel nädalatel püsinud võidulainel. Lisaks eurosarjas saadud kahele võidule on seisusekohaselt esinetud ka koduliigas. Tõsi, reedel saadi Rakvere Tarvast jagu alles lisaajal ning pärast väga tõsist lahingut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles