Flora suurim väravalööja peab tegema pika mängupausi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flora mängija Albert Prosa.
Flora mängija Albert Prosa. Foto: Toomas Tatar

FC Flora jalgpalliklubi ründaja Albert Prosa käis novembri lõpus põlveoperatsioonil ning saab palliplatsile naasta alles kuue kuu pärast.

Nii 2013. kui 2014. hooaja Flora parim väravakütt sai vigastada Eesti U23 koondise International Challenge Trophy sarja mängus Inglismaal 18. novembril ning uuringud tuvastasid põlve eesmise ristatisideme rebendi, vahendas Flora koduleht.

«Mängu lõpus tahtsin äärel vastasest mööda mängida. Teine inglane tuli appi, hakkasin keha panema, jälg libises ja vajusin keharaskusega põlve peale. Käis mingi raks ja oligi kõik,» meenutas Prosa teise poolaja lõpuminutitel aset leidnud õnnetut intsidenti.

Lähikuud kuluvad tänavu Premium liigas 22 väravat löönud Prosal taastavate harjutuste tähe all. «Taastun operatsioonist, mis dr. Kaspar Rõivassepa sõnul läks hästi. Joosta ei saa vist paar kuud veel. Eks tuleb väga palju vaeva näha, et heas vormis tagasi tulla. Loodan, et 6 kuuga peaks terve olema!» hindas Prosa olukorda.

Viimati elas ründaja nii tõsise vigastuse üle 2011. aastal, mil õlaoperatsiooni tõttu jäi vahele neli kuud. Flora 25. juubelihooaja eel on Prosa siiski optimistlik. «Loodan, et poisid teevad korraliku ettevalmistuse ja alustavad hooaega hästi. Ise luban omalt poolt teha kõik, mis minust sõltub, et kiiremini vigastusest taastuda ja hooaja teisel poolel aidata meeskonda nii palju kui võimalik,» ütles Prosa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles