McLareni meeskond taganes lubadusest

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
McLareni meeskonna tiimi boss Ron Dennis ja võidusõidudirektor Eric Boullier.
McLareni meeskonna tiimi boss Ron Dennis ja võidusõidudirektor Eric Boullier. Foto: SCANPIX

F1 sarjas sõitev McLareni meeskond pidi täna avalikustama, kes uuel hooajal nende masinate roole keerama hakkavad, aga vormelisõprade meelehärmiks selgus, et selle infoga tullakse avalikkuse ette alles nädala teises pooles.

Enne hooaja viimast Abu Dhabis sõidetud etappi oodati, et McLaren annaks teada, milliste sõitjatega uueks hooajaks valmistuma hakatakse. Toona teatas aga meeskond, et läbirääkimised alles käivad. «Oleme otsustanud oma 2015. aasta sõitjate avalikustamise edasi lükata mitte kauemaks kui 1. detsember,» andis McLaren lubaduse, et just täna tuuakse selgus majja.

Tänaseks pole aga sõitjate nimesid endiselt avalikustatud ning Itaalia autospordimeedia andmetel võib see juhtuda alles neljapäeval või reedel. Lõppenud hooajal sõitsid McLarenitega Jenson Button ja Kevin Magnussen, kuulujuttude järgi peaks uuest aastast neist ühe välja vahetama Ferrarist lahkunud Fernando Alonso.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles