Eestlased olid Itaalias kahvatud, kuid meeskond võitis

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andri Aganits.
Andri Aganits. Foto: volley.ee

Eesti võrkpallikoondislaste Andri Aganitsa ja Renee Teppani koduklubi Altotevere Citta di Castello võttis pühapäeva õhtul SuperLega kaheksandas voorus vajaliku 3:1 võidu tabeli viimase Monza Vero Volley meeskonna üle. Esimesed kaks geimi kuulusid 25:22 ja 28:26 Altoteverele, kolmas aga 25:21 Monzale. Otsustavas vaatuses suutis eestlaste meeskond taastada mängukindluse ja võitis 25:22, vahendab volley.ee.

Aganits tegi kaasa kogu mängu, kuid tema panus jäi eelnevate kohtumistega võrreldes tagasihoidlikuks. Rünnakul realiseeris ta 2 palli seitsmest, blokiga tõi lisaks 1 silma. Teppan käis väljakul vahetusest igas geimis blokki tugevdamas, kuid punktiarvet avada ei suutnud.

Altotevere resultatiivsemad olid nurgaründajad Luigi Randazzo (20 punkti) ja Dore Della Lunga (18). Temporündaja Aganits oli võidu üle rõõmus, kuid enda esitlusele oli tal etteheiteid: «Tore, et võitsime ja saime kolm punkti, aga enda mänguga ei jäänud rahule, see on numbritestki näha.»

Teppan lisas, et Altotevere mehed suutsid esitada korraliku partii. «Tõste jaotus oli parem kui eelnevates mängude ja mängupilt tundus sellega kohe palju loogilisem. Mängu üldine iseloom oli aga kaasas tiksumine Monza poolt, lisakäigu leidsid nad vaid kolmandas geimis. Ise käisin ainult vahetusest blokis, aga nuriseda ei ole midagi, sest diagonaali kohta täitnud Maric tegi sellel hooajal esimese kõva partii,» selgitas Teppan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles