Kaljust lahkunud Igor Prins: saavutused on must-valgel kirjas

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Prins
Igor Prins Foto: SCANPIX

Eesti meistriliigas tänavu neljanda kohaga leppima pidanud Nõmme Kalju jalgpalliklubi lõpetas täna ametlikult lepingu peatreeneri Igor Prinsiga. Prins tõdes, et otsus ei tulnud talle ootamatult.

«Ei olnud ta üllatus midagi. Viimase mängu järel said ümarlauajutud klubis juba peetud,» sõnas Prins. «Täna sai leping ametlikult lõpetatud. Korrektselt ja pretensioonideta.»

Kaljus veedetud nelja aastat, mis tõid klubile esimese meistritiitli, veel kaks medalit ja edukaid mänge eurosarjas, hindas Prins kokkuvõttes igati positiivselt. «Mis ma sellele enda tööle ikka nii väga hinnangut annan – see oli koostöö kuttidega, püüdsime jalgpalliga tegeleda, areneda. Võin öelda, et olnud neli aastat head minekut. Eurosarjades suutsime nendega võidelda, kellele hammas peale hakkas. Ja liigas on kõik must-valgel kirjas, mis tehtud,» lausus Prins.

Kalju pakkus Prinsile ka võimalust jätkata klubis spordidirektori rollis, kuid sellest ametist Prins loobus. «See tuli valel ajal. Ütleme nii, et peatreeneri kohalt sinna minna… ei olnud just ajaliselt parim pakkumine. Ehkki iseenesest on ka see huvitav ja motiveeriv amet. Aga Kaljus on tänasega kõik – sai laiali mindud,» ütles Prins.

Aasta lõpu veedab ta hetkeseisuga puhates. «Arvestades meie jalgpallielu on pilt ju üsna selge, kõik on oma plaanid praeguseks juba ära teinud. Loodetavasti see puhkus ei veni väga pikaks!» lõpetas Prins heatujuliselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles