Bayerni ründaja: Dortmundi olukord võtab sõnatuks, hoian neile pöialt

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thomas Müller (paremal) kohtumises Dortmundi vastu.
Thomas Müller (paremal) kohtumises Dortmundi vastu. Foto: SCANPIX

Müncheni Bayerni jalgpalliklubi ründaja Thomas Müller rääkis Sky Sportsile, et nende suurima rivaali Dortmundi Borussia olukord võtab sõnatuks. Nimelt on Ruhri linnastu suurim klubi 13 vooru järel tabeli viimasel real. Borussia on suutnud võita vaid kolm kohtumist.

Müller kinnitas, et talle teeb viimaste aastate suurima rivaali olukord muret. «Hooaja alguses oli neil küll raskusi, kuid siis jäid kõik veel positiivseks. Nüüd aga hoian pöialt, et nad punkte juurde saaks. See on kogu Saksamaa jalgpalli jaoks väga oluline. Nagu näha, siis jalgpallis on kõik võimalik,» rääkis Müller. «Mitte keegi ei oodanud sellist olukorda. Väljastpoolt vaadates võtab see sõnatuks.»

Samal ajal on Dortmund näidanud head hoogu Meistrite liigas, kus esimesed neli mängu võideti ning kindlustati alagrupist edasipääs. «Meistrite liigas tegutsevad nad suurepäraselt, aga liigas on viimased. Hullumeelsus, kuid õnneks pole see meie probleem.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles