Rapla jäi ilma veel ühest võtmemängijast

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Žiga Fifolt.
Žiga Fifolt. Foto: Rein Murakas

Alates 2013. aasta sügisest Rapla korvpallimeeskonna koosseisu kuulunud sloveenist keskmängija Žiga Fifolt lahkub täna Eestist ja tema suhted Rapla klubiga on lõppenud. Initsiatiiv klubivahetuseks tuli mängija enda ning tema agendi poolt.

Info soovist meeskonnast lahkuda jõudis agendi vahendusel Rapla esindajateni pühapäeval, päev pärast suureskoorilist võitu Pärnu üle. Kaks päeva toimusid läbirääkimised mängija ning klubi esindajate vahel ning lõpuks jõuti kokkuleppele.

Raskes seisus, kus meeskonna eesliin on juba ühe suure löögi saanud, tuli Rapla mängija soovile vastu. Eile pidas mees viimase kohtumise  Rapla särgis ning täna lendab ta Sloveeniasse tagasi. Kus Fifolt oma karjääri jätkab, pole hetkel teada.

Rapla manager Jaak Karp säilitab olukorda kommenteerides endale iseloomulikku positiivset joont: «Ei saa salata, et Žiga soov meeskonnast lahkuda tuli nii mulle kui treeneritele üllatusena ning ebasobival ajal. Samas ei saa olukorda üle dramatiseerida ning tagasilöök meeskonnale on vaid ajutine. Mõned kandidaadid tühimiku täitmiseks korvialuses võitluses on juba silmapiiril.»

13. novembril peatas Rapla meeskond lepingu põhirolli kandnud lätlase Kristers Zeidaksiga, kes tunnistas kanepi tarvitamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles