Krestinovil on järgmiseks hooajaks Inglismaalt mitmeid pakkumisi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Krestinov
Gert Krestinov Foto: Karli Saul

Briti meistrivõistlused motokrossis jätkusid eelmisel nädalavahetusel Wiltshire’is, Farleigh Castle rajal, kus stardis oli ka LPE Kawasaki meeskonnas sõitev Gert Krestinov. Lõppkohaks oli tal etapil üheteistkümnes.

Enne kahte viimast etappi on Krestinov 15. kohal, hea sõiduga on võimalik veel mõned kohad tõusta. Samas käib Gerdi sõnul juba ettevalmistus ka järgmiseks hooajaks, mil ta tahaks sõita korralikult ühte sarja, kirjutab ruudulipp.ee.

«Siin käib juba järgmiseks aastaks tiimide ja sõitjate valimine ja pakkumiste tegemine. Tahaks järgmine aasta ühe sarja korralikult kaasa teha, et hooaja lõpus oleks hea tulemus, tänavu liitusin nii hilja, et esimesed etapid jäid sõitmata. Eks tore oleks MM-sarja sõita, kuid hetkel on sihil rohkem Inglismaa, mitmed päris korralikud pakkumised on laual,» rääkis Krestinov järgmise hooaja mõtetest.

Algselt oli eestlasel kavas sõita sellel nädalavahetusel Soomes, Vantaas MX3 MM-etapil, kuid kuna Briti kalender muutus, jääb see ära.

«Tiimi esmane prioriteet on siiski Briti sõidud, Red Bulli etapp tõsteti ringi ja nii on see just sellel nädalavahetusel. Möödunud aasta olin seal ühes sõidus teine ja teises kukkusin, oleks tahtnud see aasta taas sõita,» selgitas Krestinov Soome mitte minekut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles