LeBron James: vihkasime Clevelandi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James kannab uuest hooajast Miami Heati särki.
LeBron James kannab uuest hooajast Miami Heati särki. Foto: SCANPIX

Sel suvel suure kära saatel Miami Heati korvpalliklubiga liitunud LeBron James rääkis intervjuus ajakirjale GQ oma lapsepõlvest ning arutles Cleveland Cavaliersi omaniku Dan Gilberti sõnavõttude üle.

«Minu ema ütles mulle alati, et sa näed inimeste õiget iseloomu, kui teda tabab ebaõnn või teie vahel tekib vastasseis. Sellisel juhul saab nende iseloomust hea ülevaate. Mina ja meie perekond oleme selle mehe iseloomu nüüd näinud,» sõnas James.

«Garanteerin isiklikult, et Cleveland Cavaliers võidab NBA meistritiitle enne, kui end ise kuningaks tituleerinu ühe võidab,» kirjutas Gilbert Clevelandi kodulehel pärast seda, kui James teatas, et liitub Miami Heatiga. Lisaks sai James veel kuulda hulgaliselt kriitikat.

Samas rääkis James intervjuus oma lapsepõlvest ning elust Akroni nimelises linnas, mis asub Clevelandi külje all. «Clevelandi, kui suurema linna lapsed vaatasid meile alati ülevalt alla. Seega meile Cleveland eriti ei meeldinud. Vihkasime Clevelandi. Clevelandis on endiselt palju inimesi, keda me vihkame,» rääkis James.

Vaatamata negatiivsele tagasidele tunnistas James, et võib tulevikus Clevelandi tagasi siirduda. «Kui mul tekiks selline võimalus ja fännid tervitaksid mind, siis see oleks suurepärane,» lisas James.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles