Tamm jõudis Valgevenes ainukesena teise ringi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tennisereket. Pilt on illustratiivne.
Tennisereket. Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Valgevenes toimuval noorte tenniseturniiril Alatan Tour Cup jõudis ainsa eestlasena teise ringi Kristjan Tamm (ATP 1716).

Tamme vastaseks avaringis oli kohalik noormees Aliaksandri Liaonenka, kellega pidas eestlane tulise matši. Vaatamata sellele, et seitsmendana asetatud Tamm kaotas avaseti 4:6, oli Eesti noormees võidukas tänu teises ja kolmandas setis saadud 7:5 ja 6:4 võitudele. Teises ringis on Tamme vastaseks Daniel Bulini (Venemaa) ja Marcin Moli (Poola) mängu võitja, vahendas Eesti Tennise Liidu koduleht.

Wild cardiga turniirile pääsenud Oskar Lusti pidi tunnistama valgevenelase Aleksei Khomichi paremust tulemusega 1:6, 5:7.

Neidude turniiril ei õnnestunud Jana Kuzovkoval avaringis võita Katsiaryna Yemelyanenkat. Kuuendana asetatud valgevenelanna vastu olid eestlanna kaotusnumbrid 6:4, 6:7(5), 2:6.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles