Pistoriuse vend kirjeldas kuulsa paraolümplase elu vanglas

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oscar Pistorius.
Oscar Pistorius. Foto: SCANPIX

Hiljuti oma tüdruksõbra Reeva Steenkampi tapmise eest Lõuna-Aafrika Vabariigi vanglasse karistust kandma mõistetud Oscar Pistorius on oma vanema venna Carli väitel vanglas samasugune kinnipeetav nagu kõik teised.

Carl Pistorius lükkas DailyMaili vahendusel ümber kuulujutud selle kohta, et tema venda koheldakse Pretoria keskvanglas teistest vangidest paremini. Pistoriuse venna sõnul ei ole kuulsale paraolümplasele eraldatud omaette vannituba, vaid ta käib koos teiste kinnipeetavatega ühises pesuruumis, kus talle on eraldatud oma tool, mis amputeeritud jalgadega Pistoriusel duši all käia aitab.

Lisaks kinnitas Carl Pistorius, et tema vennal ei lubata oma tahtmise järgi vanglas ringi käia, vaid ta peab viibima 17 tundi ööpäevast oma kongis, õue lubatakse paraolümplane tunniks ajaks ning sarnaselt teiste vangidega on talle päevas tund aega ette nähtud treenimiseks.

Pistorius on tänaseks vangis olnud kuus nädalat, kohtu määruse järgi peab ta viieaastasest vangistusest trellide taga veetma kümme kuud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles