Häkkinen hoiab sakslasele pöialt: Rosberg suudab uuel hooajal Hamiltoni võita

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton (vasakul) ja Nico Rosberg.
Lewis Hamilton (vasakul) ja Nico Rosberg. Foto: SCANPIX

Omaaegne vormel-1 sarja sõitja Mika Häkkinen nentis lõppenud F1 sarja hooaja järel, et tänavu maailmameistriks tulnud Lewis Hamiltonile head konkurentsi pakkunud Nico Rosberg on uuel hooajal võimeline ise tšempioniks tulema.
 

Kahe Mercedese sõitja hulgast selgus maailmameister alles viimasel Abu Dhabis sõidetud etapil, mille võitis Hamilton. Tiimikaaslase järel teiseks jäänud Rosberg on aga aastatel 1998 ja 1999 maailmameistriks tulnud kuulsa soomlase Mika Häkkineni sõnul võimeline napist allajäämisest hoolimata leidma endas uut motivatsiooni, et 2015. aastal Hamiltonile pähe teha.

«Igal aastal saab ainult üks sõitja meistritiitli võitja ja sel korral oli see Lewis,» nentis Häkkinen. «Aga mitte mingil juhul ei tohiks keegi Nicot maha kanda. Ta sõitis terve hooaja vältel hästi ja oli ka Abu Dhabis kiireim kvalifikatsioonis,» rääkis Häkkinen Rosbergist, kes sai viimasel etapil küll startida esimeselt kohalt, aga pidi sõidu lõpus leppima 14. kohaga.

«Tean, et Nico on väga motiveeritud ja tahab järgmisel aastal maailmameistriks tulla,» lisas Häkkinen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles